O nama

   OglasiHalo Jagodina-Kruševac su izdanje preduzeća PEJIĆ KOMERC D.O.O. Jagodina, osnovanog 1997.god.Prvi broj je izašao 18.maja 2004.godine, sa ciljem da čitaocima približi informacije o ponudi i potražnji raznih roba u Pomoravsko-Rasinskom okrugu.

Naš cilj je biti lider u pružanju visokokvalitetnih usluga u pogledu obaveštavanja čitalaca o ponudi i potražnji raznih roba, proizvoda kako fizičkih tako i pravnih lica.

Uvažavajući naše partnere, kupce i oglašivaše prvenstveno kao prijatelje i cenjene poslovne saradnike, uvek i u svim situacijama koristimo međusobni pristup uvaćavajući sve predloge i kritike koje nas i naše poslovanje mogu podići na viši nivo, ostavljajući iza obavljenih poslova iskrene i srdačne odnose koji su rezultat obostranog zadovoljstva.


Internet izdanje časopisa na adresi www.free-oglasi.rs  planirano je ne samo da isprati štampano izdanje već da nezavisnim sadržajem informiše što širu javnost iz svih oblasti koje časopis pokriva.

     Reklamirajte se u Oglasima Halo Jagodina-Kruševac

    Pogledajte naš cenovnik oglasnog prostora i kontaktirajte našu marketing službu. 

 
Unos oglasa  

*****************************
Besplatni mali oglasi koje postavite
na sajt bice objavljeni u stampanom
izdanju "Oglasi Halo Jagodina-Krusevac"
a placeni ce biti istaknuti u invertu ili sa slikom
*****************************
Placeni oglas sa slikom (do 5 slika) u 3 koraka:
1. Na broj 1201 posaljite OGL Text oglasa
2. Na broj 1201 posaljite OGL Naziv slike ili brojeve slika
3. Slike posaljite na e-mail: pejakom@nadlanu.com
Cena SMS-a ja 30,00 din+porezi

 
 
 
 Kompatibilno: Internet Explorer i FireFox Home   O nama   Mali oglasi   Auto berza   Marketing   Kontakt SmileSoft.Net © 2007